Μυστήρια Βάπτιση Κορίτσι

Γάμος και Χαρά

 

Το Γάμος και Χαρά άνοιξε τις πόρτες του το 2010 με μοναδικό σκοπό την υλοποίηση κάθε δικής σας , μοναδικής ιδέας , στο κομμάτι του γάμου & της βάπτισης ..Αναλαμβάνουμε να σας διοργανώσουμε το δικό σας μυστήριο όπως εσείς το έχετε φανταστεί προτείνοντας σας Μπομπονιέρες , Προσκλητήρια , Αίθουσες Δεξιώσεων , Στολισμό εκκλησίας αλλά & χώρου δεξίωσης και πολλά άλλα!!Δημιουργούμε personalized θέματα με βάση την επιλογή σας !!
Το μεράκι , η δημιουργική διάθεση της ομάδας μας καθώς και η άμεσα ανταπόκρισή μας στα μηνύματά του κόσμου , μας διαφοροποιεί στο χώρο & ο κόσμος μας το επιβεβαιώνει καθημερινά!!

Ευχαριστούμε όλους τους παλιούς πελάτες μας για την εμπιστοσύνη τους & περιμένουμε να εξυπηρετήσουμε όλους εσάς…

Με εκτίμηση Τόνια

Facebook: gamoskaixara

Instagram: gamos_kai_xara

Site. www.gamoskaixara.gr

Φωτίσια

 

Μετά από χρόνια επαγγελματικής δραστηριότητας στον υπέροχο κόσμο του σχεδίου και της διακόσμησης αποφάσισα πώς αυτή την αγάπη που έχω για δημιουργία να την μοιραστώ μαζί σας για να χαράξουμε τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας στο μυαλό όλων ως μοναδικές και υπέροχες αναμνήσεις!

Αφήνουμε την φαντασία μας ελεύθερη και δημιουργούμε!

Βάπτιση, γάμος, baby shower, gender reveal, party…όποια κι αν είναι η ιδιαίτερη στιγμή σας μαζί θα την κάνουμε μοναδική!

Σας υποδεχόμαστε στον υπέροχο εκθεσιακό μας χώρο, Ανδρέα Παπανδρέου 238 Συκιές, για να διοργανώσουμε το πλάνο των εκδηλώσεων σας, να δειγματιστείτε υπέροχα ρούχα βάπτισης, ολοκληρωμένα σετ νονού, handmade παπουτσάκια, υπέροχα λαδόπανα, πρωτότυπα μαρτυρικά, ιδιαίτερα σετ  γάμου, custom-made προσκλητήρια, απεριόριστα σχέδια από μπομπονιέρες! Όλα εξαιρετικής ποιότητας και καλαισθησίας!

 

Facebook:  Φωτίσια Life Events

Instagram:  fotisia.life.events

Site: www.fotisia.gr